Magnetiseren / kosmische schijf en ankh

Magnetiseren

Dit houdt in dat er een polariteitsenergie wordt overbracht naar de persoon die de klachten heeft. Door middel van het overbrengen van deze energie wordt het lichaam weer in balans gebracht en nemen de klachten af. De energie wordt overgebracht naar de persoon met de klachten door een magnetiseur. Dit is iemand die met zijn of haar handen de helende energie kan overbrengen. Een magnetiseur is dus eigenlijk iemand die als doorgeefluik functioneert. Door de handen op of boven de pijnlijke plek te houden begint de energie te stromen en begint de helende werking op het lichaam.


De Ankh en de Kosmische Schijf

Dit zijn twee instrumenten die een zeer diepe en sterke werking hebben. Door hun kosmische trilling grijpen zij dieper in en werken zij rechtstreeks naar de ziel. 


Behandeling met de Ankh 

De Ankh heeft een krachtige werking naar het astrale lichaam en naar de ziel. Hij werkt zacht en etherisch, terwijl de Kosmische Schijf meer een eisende, directe werking heeft.

Behandeling met de Kosmische Schijf

De Kosmische Schijfbehandeling is een regressiebehandeling zonder hypnose. Deze methode is zeer diepgaand en doeltreffend en is bedoeld voor mensen met steeds terugkerende problemen of klachten. Je zou er het liefst met een grote boog omheen willen lopen maar je wordt telkens weer geconfronteerd met datzelfde probleem. Dit zijn vaak karmische problemen. 

Aura- en chakrabehandelingChakra's of een aura zijn energievelden in en rond het lichaam. Verstoringen en blokkades kunnen zich vastzetten of een invloed hebben op onze aura of chakra’s. Aura –of chakra heling haalt verstoorde energie weg en brengt het lichaam, de geest en de energieën in en rond ons terug in balans. Deze heling gebeurt vaak met intentiekracht, maar kan ook door trillingsfrequenties te veranderen of door gebruik te maken van andere energetische therapievormen.

Massage- en meridianenbehandeling

Massagebehandeling 

Veelal gaat aan een chakrabehandeling een ontspanningsmassage vooraf. Want bij een lichaam dat teveel spanning in zich heeft en ‘verkrampt’ is, zal het moeilijker zijn om energie toe te voegen. Afhankelijk van de klacht zal een therapeut kiezen voor een lichaamsmassage, een dieptemassage of een ethermassage en maakt daarbij meestal gebruik van etherische oliën


Meridianenbehandeling 

Sommige klachten vragen om een meridiaan behandeling. Meridianen zijn energiebanen die zorgen voor transport van energie en staan in verbinding met onze organen. Zo zal een disfunctie van een bepaald orgaan merkbaar kunnen zijn in andere delen van het lichaam, waardoor andere klachten kunnen optreden of juist verwijzen naar...