Wij ontvangen u graag op onze mooie locatie Villa Waterloo te Zevenbergen. Villa Waterloo is gevestigd in een historisch pand in de gemeente Moerdijk. De villa is gelegen pal naast het treinstation van Zevenbergen. U kunt parkeren aan de achterkant bij Villa Waterloo. Ook in de directe omgeving (direct naast het station) kunt u gratis parkeren. 


De behandelruimte is voorzien van veel privacy, zodat u heerlijk kunt ontspannen. De ruimte is voorzien van een goede klimaatbeheersing. De toiletgroepen zijn eveneens gescheiden.Hoe wij werken

Bij binnenkomst wordt u ontvangen door mij. Ik nodig u uit om ontspannen en rustig plaats te nemen in een heerlijke fauteuil. Er vindt eerst een oriëntatiegesprek plaats . Vervolgens wordt er een anamnese (een vragenlijst) ingevuld. Aan de hand van dit formulier wordt er een behandelplan opgesteld. Soms wordt er ook al een behandeling gegeven. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht, maar is doorgaans 5 tot 10 behandelingen. De duur van één behandeling varieert van een uur tot anderhalf uur.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem dan gerust contact met ons op.

Bedankt voor uw contact verzoek!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.