Over Mij...

Mijn naam is Ludo van Meer.


Naast mijn werk als 'Docent Werktuigbouwkunde' ben ik gediplomeerd 'Energetisch Therapeut'. In december 2018 heb ik deze HBO opleiding afgerond aan de Malva opleiding Breda. Daarnaast ben ik in 2019 HBO Toegepaste Psychologie gaan studeren.

 

Mijn belangstelling in deze is dat ik geloof in het zelf-herstellend vermogen van mensen. Men zou vaker naar het eigen lichaam moeten luisteren. Soms is een goed gesprek al voldoende om iemand in beweging te zetten. Maar ook de behandelingen die ik geef zijn een welkome aanvulling op het genezend proces. Maar jij bent diegene die het proces voortzet en ik ben de schakel die jou op de rails zet.


Waarom ik dit doe: Ik vind het een voorrecht dat ik mensen mag behandelen en kijk met groot genoegen terug op diegenen die weer klachtenvrij zijn. Mijn kracht zit ook in het magnetiseren waarbij pijn vrijwel direct ophoudt te bestaan. Niet dat ik het reguliere circuit omzeil. Immers; ik stel altijd als eerst de vraag of de cliƫnt al bij de huisarts/specialist is geweest.


Ik ontvang u graag en kijk wat ik voor u kan betekenen.